Politerno > Україна і світ > В Україну їдуть чергові російські артисти, які підтримали анексію Криму

В Україну їдуть чергові російські артисти, які підтримали анексію Криму

  • 8 Січня, 2020
  • 1865 Переглядів
  • 0

Скандальні російські артисти, Марат Башаров та Сергій Колесніков, які раніше відкрито підтримали незаконну анексію українського Криму Росією, раптово їдуть виступати в Україну. З 20 січня у них заплановані спектаклі в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Миколаєві та Полтаві. Про це свідчить театральна афіша.

Активісти обурені приїздом Башарова і Колесникова в Україну. Вони вимагають, щоб СБУ заборонила їм в’їзд в нашу країну.

Слід зазначити, що Башаров і Колесніков знаходяться в чорному списку сайту “Миротворець”. Там зазначено, що Башаров неодноразово виступав в окупованому Криму, незаконно перетинаючи кордон півострова. Незаконно відвідував Крим і Колесніков.

При цьому раніше Колесніков публічно підтримував окупацію українського Криму Росією. Він з упевненістю заявляв, що з Кримом після окупації буде “все добре”, висловлюючи впевненість, що український півострів буде наповнений туристами і “під російським прапором”. Башаров ж після виступу в окупованому Криму заявляв, що відчуває там себе як вдома.

Нагадаємо, Башаров не перший раз їде в Україну на заробітки, не дивлячись на те, що регулярно їздить в окупований РФ Крим. У 2016 році він вже гастролював в нашій країні. Тоді через це також виникав серйозний скандал. Активісти дивувалися, чому СБУ “закриває очі” і ніяк не реагує візит цього актора в Україну.

Читайте також: Співака Dr. Alban пустили в Україну після втручання Зеленського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE