Politerno > Україна і світ > Богдан і Баканов були відсутні на нараді щодо авіакатастрофи в Тегерані

Богдан і Баканов були відсутні на нараді щодо авіакатастрофи в Тегерані

  • 9 Січня, 2020
  • 5072 Переглядів
  • 0

Президент України Володимир Зеленський через 18 годин після катастрофи зумів дістатися на службу з Оману, а його підлеглі посміли бути відсутніми на нараді і не повернулися з відпочинку.

Про це написав у Facebook Юрій Бутусов.

“Сьогодні президент екстрено повернувся в Україну і о 3:27 розпочав нараду щодо однієї з найгостріших криз – катастрофи “Боїнга” в Тегерані. Дивлюся на фото і дивуюся – на нараді відсутній глава комітету з розвідки при президенті України Андрій Богдан, який також є і главою Офісу Президента, який курує дії силових і правоохоронних органів, і відсутній глава Служби безпеки України Іван Баканов. Тобто ключові люди в цій ситуації.

Раніше ми писали: Голова СБУ Баканов відпочиває у французькому Куршевелі (Фото)

Президент через 18 годин після катастрофи зумів дістатися на службу з Оману, а його підлеглі посміли бути відсутніми на нараді і не повернулися з відпочинку! Дивовижні відносини і порядки в команді президента. Його найближчі підлеглі, які відповідають за безпеку, можуть навіть у такий момент бути відсутніми на робочому місці”, – зазначив журналіст.

“Мені здавалося, що оскільки російські спецслужби “злили” в підконтрольні ЗМІ місцеперебування президента в Омані, то найближчі співробітники президента мусили якось відчувати відповідальність за прокол, і в разі такого потужного виклику летіти за першим покликом”, – резюмував Бутусов.

Читайте також: Вивчається версія ураження літака в Ірані російською ракетою ЗРК “Тор”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE