Politerno > Україна і світ > Єрмак розповів про Зеленського і літак Медведчука в Омані, а також чому президент так довго повертався у Київ

Єрмак розповів про Зеленського і літак Медведчука в Омані, а також чому президент так довго повертався у Київ

  • 14 Січня, 2020
  • 1057 Переглядів
  • 0

Помічник і головний радник президента з міжнародних питань Андрій Єрмак назвав спекулятивною інформацію про те, що літак Віктора Медведчука і глава держави перебували в Омані одночасно не просто так.

Про це Єрмак заявив  у коментарі Українській правді.

“Усі спекуляції, а також конспірологічні теорії з приводу літака, Медведчука, куди і як цей літак летів, не мають під собою ніяких підстав і є продовженням брудних технологій, які мали місце бути ще за часів президентської кампанії – з тих пір не змінилися ані замовники, ані їхні методи”, – стверджує Єрмак.

Також Єрмак заявив, що коли Зеленський дізнався про падіння літака МАУ і вирішив негайно повертатися з Оману додому, але повітряний коридор між країнами був обмежений. Помічник президента переконує, що той повернувся в Україну настільки швидко, наскільки це було можливо в ситуації, що склалася в регіоні.

“Щойно був відкритий повітряний коридор, який був обмежений у зв’язку з трагедією, президент вилетів”, – зазначив Єрмак.

Переліт літака Медведчука до Оману і назад збігся з перебуванням у тій країні президента Володимира Зеленського.

ЗМІ припускали, що в Омані Зеленський міг зустрічатися із представниками РФ.

За спостереженням програми “Схеми”, Зеленський прилетів з Оману майже через добу після авіакатастрофи українського літака МАУ в Ірані.

Пізніше Медведчук заявив, що на його літаку з Оману до Москви летіла сім’я його старшої доньки.

Читайте також: “Іранська криза”: коли немає часу прописати сценарій і розподілити ролі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE