Politerno > Україна і світ > Спочатку міністерства об’єднували, тепер розділятимуть: Зеленський каже, що “час показав”

Спочатку міністерства об’єднували, тепер розділятимуть: Зеленський каже, що “час показав”

  • 17 Січня, 2020
  • 1040 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський запропонував розділити низку міністерств, зокрема, Мінекономіки, Мінкульту, молоді і спорту, Міністерства у справах ветеранів, ТОТ і внутрішньо переміщених осіб України.

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком заявив, що чекає від нього відповідних пропозицій.

“У нас з вами було об’єднання деяких міністерств. Я думаю, що з самого початку це було правильне рішення, тому що у нас, ми і з вами говорили про те, що у нас професійний кадровий голод. І у нас не дуже великий бюджет. Але мені здається, час показав, що деякі міністерства повинні бути розділені”, – сказав Зеленський

Зеленський зазначив, що, напевно, є питання до Міністерства економіки, яке займається і сільським господарством.

“Мені здається, що потрібен новий концепт і новий підхід. Можливо, це стосується і Міністерства культури, і Міністерства ветеранів. Я хочу також побачити від вас всі пропозиції”, – вказав він.

Нагадаємо, вранці 17 січня стало відомо, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку і поїхав до Офісу президента на консультації замість засідання Верховної Ради, де була передбачена година запитань до уряду. Уряд і прем’єр так і не прозвітували перед парламентом щодо високих премій. Замість прем’єра перед нардепами виступав глава МЗС Вадим Пристайко.

Увечорі президент Володимир Зеленський провів зустріч з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, під час якої повідомив йому, що “вирішив надати шанс уряду”.

Читайте також: Тимошенко: “Країна емоційно, базуючись на серіалі “Слуга народу”, віддала своє життя в руки некомпетентним профанам”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE