Politerno > Україна і світ > Тимошенко: “Країна емоційно, базуючись на серіалі “Слуга народу”, віддала своє життя в руки некомпетентним профанам”

Тимошенко: “Країна емоційно, базуючись на серіалі “Слуга народу”, віддала своє життя в руки некомпетентним профанам”

  • 16 Січня, 2020
  • 1613 Переглядів
  • 0

Голова партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко виступає за зміну не лише Кабінету міністрів, а й всієї влади через “її некомпетентність”.

Про це Юлія Тимошенко заявила в коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради 16 січня, яку цитує пресслужба “Батьківщини”.

Таким чином, голова фракції білосердечних прокоментувала поширені напередодні аудіозаписи нібито розмов прем’єра Олексія Гончарука.

На її думку, нині немає значення, відправить президент Зеленський прем’єра у відставку чи ні: “Від непрофесіоналізму нинішньої влади Україну врятує лише повна її заміна”.

“Тут не питання, як тепер вони переставлятимуть стільці – зніматимуть Гончарука чи ні, що вони робитимуть з урядом. Цю владу потрібно негайно міняти всю – від некомпетентного президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів із собою. А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого та середнього підприємництва. Їх всіх треба негайно прибирати. Країна емоційно, базуючись на серіалі “Слуга народу”, віддала своє життя в руки некомпетентним профанам… Хай вони повертаються у свій бізнес, у свої 95-ті квартали і не отруюють життя Україні”, – заявила Тимошенко.

Деякі вітчизняні експерти вважають, що лідер “Батьківщини” ще може почати боротьбу за посаду прем’єр-міністра, сама ж Тимошенко відкинула такий варіант за нинішнього президента.

Читайте також: Як Гончарук і Смолій вигадували виправдання для Зеленського про курс гривні і втрати експортерів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE