Politerno > Україна і світ > Чорновол перелізла через паркан ДБР і напала на скандального заступника Рябошапки (Відео)

Чорновол перелізла через паркан ДБР і напала на скандального заступника Рябошапки (Відео)

  • 28 Січня, 2020
  • 1759 Переглядів
  • 0

Екснардепка Тетяна Чоронвол незаконно потрапила на територію Державного бюро розслідувань і спробувала кинути в заступника генпрокурора Олександра Бабікова мобільний телефон.

Про це йдеться у повідомленні ДБР.

“Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань розпочали досудове розслідування за фактом можливого порушення народним депутатом VIII скликання громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. (Її дії – ред.) супроводжувалися особливою зухвалістю, пов’язаною з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії зазначеної особи (ч.3 ст.296 Кримінального кодексу)”, – повідомляє прес-служба Бюро.

28 січня об 11:00 ексдепутатка перелізла через паркан із колючим дротом і потрапила на охоронювану територію ДБР.

Потім зайшла до актової зали, де відбувався брифінг першого заступника директора ДБР.

Під час його виступу зловмисниця спробувала кинути в працівника відомства мобільний телефон. Її силою вивели з брифінгу. Відео розмістив “5 канал” на YouTube.

За деякими даними 40-річна Чорновол принесла Бабікову повідомлення про злочин і намагалася вручити йому. У результаті екс-нардепа і журналістку вигнали з заходу.

Повідомляється також, що до Чорновол ще до початку брифінгу підійшла охорона і запитала, як вона пройшла в зал. Екс-депутат відповіла, що вона потерпіла на Майдані. А коли захід розпочався, її силою виштовхали у двері, що знаходиться за її спиною.

Сама ж Чорновол каже, що вона лише хотіла поставити питання про хід деяких розслідувань. Крім того, вона сказала, що до неї застосували грубу фізичну силу.

“Мені ногу пошкодили”, – сказала Чорновіл.

Коли її супроводжували до виходу, жінка чинила опір правоохоронцям.

У разі доведення вини екснардепці загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

 

Незадовго до повідомлення пресслужби ДБР заступник генпрокурора Віктор Трепак поскаржився на “цілеспрямовану і системну” інформаційну атаку, направлену на дискредитацію діяльності нового керівництва.

Нагадаємо, заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Бабіков захищав інтереси президента-втікача Віктора Януковича в суді. Про це заявив прокурор Офісу генпрокурора Яніс Сімонов, оприлюднивши відповідний документ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE