Politerno > Україна і світ > Прилєпін провів з’їзд свого руху і закликав до захоплення територій України (Фото)

Прилєпін провів з’їзд свого руху і закликав до захоплення територій України (Фото)

  • 1 Лютого, 2020
  • 1102 Переглядів
  • 0

Прилєпін і Охлобистін

У Москві пройшов установчий з’їзд руху “За правду”, засновником якого став російський письменник, який воював в рядах бойовиків “ДНР”, Захар Прилєпін.

Про це повідомляє “Радіо Свобода“.

Крім Прилєпіна, в з’їзді узяли участь актор Іван Охлобистін, американський актор Стівен Сігал, який отримав нещодавно російське громадянство, режисер Едуард Бояков, колишній радник глави угруповання “ДНР” Олександр Казаков,

Музикант Вадим Самойлов виконав пісню “На Берлін”, в якій заспівав про війну на Донбасі і в Сирії.

Передбачається, що незабаром рух стане політичною партією в Росії. Прилєпін сказав, що перемога партії на виборах в Держдуму в 2021 році – це “завдання-мінімум”.

Виступаючи на з’їзді, глава руху виступив проти поліпшення відносин Росії із Заходом. Також він висловився за захоплення українських територій “ополченієм”.

“Всі запевняють нас, що в 21-му столітті проблеми потрібно вирішувати цивілізовано, насправді бажають виключно нашої капітуляції. У поняття “цивілізовано” ми вкладаємо один сенс: все, що сприяє збереженню, посиленню і розширенню російської цивілізації – цивілізовано”, – заявив Прилепин.

Сігал виступив на з’їзді англійською мовою. Він сказав, що виступає за мир у всьому світі і проти пропаганди.

На з’їзді також обговорювали поправки до Конституції Росії. Прилєпін входить в комісію при Володимирі Путіні, яка обговорює поправки до неї.

Прилєпін, який воював за “ДНР”, відомий тим, що у 2019 році зізнався в інтерв’ю російським журналістам, що його підлеглі вбили багато людей і “витворяли голімий бєспрєдєл” в Україні.

Читайте також: ПАРЄ визнала Росію стороною конфлікту на Донбасі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE