Politerno > Україна і світ > Путін намагається зловити Зеленського на “гачок”, – експерт

Путін намагається зловити Зеленського на “гачок”, – експерт

  • 3 Лютого, 2020
  • 838 Переглядів
  • 0

Радянський дисидент, голова Асоціації єврейських громадських організацій та громад України Йосип Зісельс викрив президента України Володимира Зеленського в некомпетентності в контексті Всесвітнього форуму пам’яті Голокосту.

У чому саме вона полягає?

“Зеленський поводився дуже суперечливо в Ізраїлі. Спочатку він сказав, що не поїде на форум, якщо йому не дадуть виступити. Потім, коли йому не дали виступити, він сказав: “Я все-таки поїду”. Насправді, це дипломатична некомпетентність. По дипломатичних каналах дуже легко з’ясувати, можна буде виступити чи ні. Для цього не треба оголошувати на весь світ, що він хоче виступити”, – сказав він.

За його словами, Зеленський допустив і ще одну помилку, переходячи на емоції в своїй промові.

“Це завжди велика помилка. Потрібно приховувати свої емоції. Але Зеленський все-таки на весь світ оголосив свої вимоги. Потім він передумав і таки поїхав. Приїхавши в Ізраїль, він не пішов на форум”, – уточнює Зісельс.

Також він вказав на прихований сенс відмови української делегації від участі в форумі.

“Насправді ми знаємо, чому він не пішов. По-перше, швидше за все, йому відмовили у зустрічі з Путіним. Зеленський хотів зустрітися з Путіним під час форуму. Путін скоротив свій візит до Ізраїлю до одного дня, тому що зараз в Росії конституційні пертурбації. Але на форумі він поговорив з декількома присутніми там державними діячами. Якби Зеленський все-таки пішов туди, то також міг би в кулуарах поговорити з Путіним”, – упевнений експерт.

Також Зісельс дав пораду Зеленському на майбутнє.

“Не треба показувати, що ти хочеш, тому що Путін весь час його ловить на цей гачок. Це можна робити іншими дипломатичними шляхами: підказувати, підштовхувати, мотивувати ці зустрічі. Ти хочеш зустрітися з Путіним? Будь ласка, зустрічайся, але не говори про це відкрито, тому що Путін відразу ставить умови. Росія ж ловить нас на будь-який слабкості”, – сказав він.

Читайте також:  У передчутті змови з Кремлем. Що відбувається за лаштунками підготовки зустрічі Зеленського і Путіна

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE