Politerno > Україна і світ > Німецькі ультраправі приїхали в ОРЛО після того, як приймали Медведчука в Берліні

Німецькі ультраправі приїхали в ОРЛО після того, як приймали Медведчука в Берліні

  • 4 Лютого, 2020
  • 939 Переглядів
  • 0

Член Ландтагу Берліна від “Альтернативи для Німеччини” Гуннар Ліндеманн

Після того як нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук представив правим популістам (AfD) у Берліні ініціативу міжпарламентського діалогу країн “нормандського формату”, представники цієї партії приїхали до окупованого Луганська, де взяли участь в заході угруповання “ЛНР”.

Як повідомляла DW, у Берліні на зустріч із Медведчуком були запрошені представники всіх парламентських фракцій.

Однак в основному були присутні на події представники правопопулістської “Альтернативи для Німеччини”. АдН, зокрема, активно виступає за зняття санкцій з Росії, чимало з них вважають анексію Криму Росією “легітимною”.

Від фракції СДПН взяли участь двоє депутатів. Водночас, соціал-демократи зазначили, що розглядатимуть участь в ініціативі Медведчука, якщо у Верховній Раді її підтримає фракція “Слуга народу”.

У пресслужбах інших запрошених фракцій повідомили, що ніхто не пішов на зустріч із українським політиком.

4 лютого журналіст Bild Джуліан Рьопке повідомив, що редставники німецької правопопулістської партії “Альтернатива для Німеччини” (AfD) приїхали до окупованого Луганська, де взяли участь в заході “ЛНР”.

У зустрічі з представниками “ЛНР” взяли участь член Ландтагу Берліна від “Альтернативи для Німеччини” Гуннар Ліндеманн і член правління регіонального відділення AfD Ріхард Гретцінгер.

Це вже не перший їхній візит на підконтрольну бойовикам територію. Восени 2018 року Ліндеманн і Гретцінгер були “спостерігачами” на “виборах” ватажків угруповань “ДНР” і “ЛНР”. Також вони відвідували анексований Росією Крим.

Читайте також: Кінець розслідування справи Шеремета: громадянський конфлікт або поліцейська держава

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE