Politerno > Україна і світ > В Мукачеві стріляли у товариша екс-нардепа – ЗМІ показали зброю (Відео – Фото)

В Мукачеві стріляли у товариша екс-нардепа – ЗМІ показали зброю (Відео – Фото)

  • 7 Лютого, 2020
  • 1210 Переглядів
  • 0

У Мукачеві на місці стрілянини, яка сталася вдень, виявлені пістолет і автомат.

Відповідні фотографії опублікувало видання “Цензор.НЕТ”.

Перестрілка сталася в районі вулиці Сєченова. Це мікрорайон Росвигово, ще відомий як «Чікаго». Зараз на місці події працюють правоохоронці та експерти.

Свідок інциденту розповів поліції, що водії двох транспортних засобів стріляли один в одного, після чого автомобілі зникли в невідомому напрямі За попередньою інформацією, поранення отримали двоє чоловіків – 24-річний та 40-річний місцеві жителі.

У поліції Закарпатській області повідомили, що продовжують з’ясовувати обставини того, що сталося.

“З місця події вилучено предмети, схожі на пістолет і автомат, з яких, ймовірно, були здійснені постріли, гільзи. Також правоохоронці Закарпаття заарештували три автомобілі, на яких пересувалися учасники конфлікту. Дві машини марок “Mercedes G-class (Gelandewagen) і “Volkswagen Caddy” доставлено на штрафмайданчик поліції Мукачева”, – сказано в повідомленні.

Поліцейські відзначили, що двоє постраждалих при стрільбі знаходяться в лікарні. У 24-річного чоловіка – поранення в стегно, у 40-річного – наскрізь простріляне плече.

“Постраждалі особи від дачі пояснень відмовилися”, – підкреслили в поліції.

Місцевий журналіст повідомив, що пораненими в перестрілці в Мукачево на вулиці Сеченова виявилися Артур Пашкуляк, якого пов’язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо (прізвисько Блюк) та його охоронець.

За інформацією місцевих ЗМІ, Артур Пашкуляк був тією особою, яка після сутички бійців «Правого сектора» і міліції 7 липня 2015 року передала «правосекторівцям» запрошення від Блюка на «зустріч» в спортивному клубі «Антарес».

Пізніше Мукачівська міська рада закликала президента України Володимира Зеленського ввести в місто Національну гвардію.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наказав посилити заходи безпеки у Мукачеві, де зранку відбулася стрілянина.

“Арсен Аваков віддав наказ посилити заходи безпеки. Зокрема у місті до оперативно-профілактичного відпрацювання залучено оперативників, а також спецпризначенців поліції та Національної гвардії України”, повідомили в МВС.

МВС проводить спецоперацію з пошуку учасників події.

Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та незаконного поводження зі зброєю.

Читайте також: НАБУ відкрило дві справи проти Порошенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE