Politerno > Україна і світ > Черговий раз побили АТОвця

Черговий раз побили АТОвця

  • 11 Лютого, 2020
  • 746 Переглядів
  • 0

У Києві на Березняках водії і пасажири двох автомобілів накинулися з кулаками і побили ветерана АТО Миколи Ворошнова, який на дорозі зробив зауваження автохаму, який порушив правила дорожнього руху.

За словами киянина, перед виїздом на Дарницький міст він їхав по головній дорозі, коли з-під знака «Поступися дорогою» йому напереріз вилетіла інша машина. «Довелося гальмувати. Почав йому сигналити, показуючи цим своє невдоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене, авто загальмувало, з нього вискочили двоє. Водій представницької зовнішності, з депутатським значком на лацкані піджака, а з пасажирського місця – охоронець в плащі з “вухом”, який відразу “позначив” наявність вогнепальної зброї », – пише Ворошнов на своїй сторінці в соціальних мережах і додає, що незабаром на місці інциденту зупинилося ще одне авто.

Недовга перепалка переросла в побиття ветерана – йому розбили губу і вибили половину зуба. «Поліцію не викликав, ніяких заяв не писав, не вірю я в наше правосуддя, маю на це підстави», – пише Микола Ворошнов, який подякував зупинилася дівчину-водія за допомогу.

Читайте також: Волонтерці Марусі Звіробій обрано запобіжний захід (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE