Politerno > Україна і світ > Кабмін затвердив новим голової Сумської ОДА ідейного порошенківця

Кабмін затвердив новим голової Сумської ОДА ідейного порошенківця

  • 15 Лютого, 2020
  • 1233 Переглядів
  • 0

Кабмін затвердив кандидатуру Дмитра Живицького на посаду голови Сумської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє “РБК-Україна“.

В Кабміні повідомили, що 12 лютого на засіданні уряду була затверджена кандидатура Живицького на посаду голови Сумської ОДА.

“Так, дійсно він був затверджений вчора. Вчора відбулося засідання”, – повідомили в уряді в четвер, 13 лютого.

“Кабмін затвердив, цієї середи… триває спецперевірка. Далі, сподіваюся, буде указ (президента, – ред.)”, – прокоментував сам Дмитро Живицький журналістам.

Колишній нардеп від “Слуги народу”, а нині позафракційний депутат Антон Поляков повідомив, що Дмитро Живицький є давнім прихильником екс-президента Петра Порошенка і працював в Сумській ОДА за минулої влади.

“Друг Гончарука, грантожер Діма Живицький, який топив на виборах за Порошенка, узгоджений кабміном на посаду керівника Сумської області. При Порошенкові очолював апарат сумської ОДА. Всі сумські порошенківці радіють цьому призначенню, навіть перенесли сесію облради, щоб на наступному тижні урочисто привітати свого товариша”,  – написав Поляков.

“Післе ПорАхамії і Гончарука, я вже не дивуюсь такому “новому” губернатору для Сумської області.”, – додав Пояков у наступному пості в Телеграм.

На сьогодні Дмитро Живицький займає посаду заступника міністра розвитку громад і територій України. Згідно з його електронною декларацією, володіє і користується декількома квартирами в Києві та Сумах. Має у власності два автомобілі – Skoda SUPERB та вантажівку OPEL KOMBO.

Дмитро Живицький із вересня 2019 року є першим заступником міністра розвитку громад та територій України. До цього призначення працював керівником апарату Сумської ОДА.

Читайте також: Зеленський погоджується на спільний з бойовиками контроль кордону

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE