Politerno > Україна і світ > Зеленський хотів би почати відносини з Трампом з чистого аркуша

Зеленський хотів би почати відносини з Трампом з чистого аркуша

  • 15 Лютого, 2020
  • 774 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський виявив бажання почати відносини України і США “з чистого аркуша”.

Про це він повідомив в інтерв’ю CNN.

“Після всієї цієї “Санта-Барбари” про імпічмент я хочу приїхати і з чистого листа почати наші стосунки, щоб ми домовилися, підписали якісь контракти, домовилися про стратегічні речі, інвестиційних речі. Давайте підготуємо пакет цих документів і зустрінемося. Зараз м’яч на стороні президента США, але ми завжди раді бачити всіх в Україні, тому я готовий запросити і запрошую президента Трампа в Київ”, – додав він.

Президент України також висловив упевненість в тому, що його візит до США і зустріч з Трампом у Білому домі відбудуться.

“Останній раз, коли у мене була зустріч з держсекретарем США Помпео, ми говорили про це і говорили, що я б дуже хотів, щоб мій візит до Америки був чимось особливим для двох країн. З якимось дуже важливим результатом для двох країн”, – додав він.

Нагадаємо, 14 лютого президент України Володимир Зеленський зустрівся з сенаторами США Рональдом Джонсоном, Джоном Баррассо і Крістофером Мерфі, щоб обговорити хід антикорупційних реформ в Україні та співпрацяю з Міжнародним валютним фондом, а також питання деолігархізації в країні.

6 лютого Верхня палата Конгресу США більшістю голосів визнала президента США Дональда Трампа невинним за двома статтями обвинувачень.

Читайте також: А чи був Патрушев? Чому оманські пригоди Зеленського не закінчуються

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE