Politerno > Україна і світ > Є докази атаки росіян на позиції ЗСУ в районі Золотого

Є докази атаки росіян на позиції ЗСУ в районі Золотого

  • 19 Лютого, 2020
  • 1189 Переглядів
  • 0

Члени незаконних збройних формувань у соцмережах обурюються брехнею представників окупаційної адміністрації про те, що сталося вчора в районі Золотого.

Про це повідомляє сторінка в фейсбуці 93-ї ОМБр “Холодний Яр”.

Там опублікований скриншот зі сторінки в забороненій соцмережі “Вконтакте” одного з бойовиків, який обурюється відвертою брехнею про вчорашнє загострення.

“Як це так виходить, що спочатку всім бійцям озвучили план наступу на укропів, а потім на офіційному брифінгу Народної міліції ЛНР Яша Осадчий заявляє, що “немає ніякого наступу, а укропи самі на мінах підірвалися????”, – написав член НЗФ.

“А всі, хто брав участь в атаці, ніби ні до чого???? Сьогодні ми в бій, а завтра про нас і не згадають, а на брифінгу скажуть, “що втрат немає” або “ми вас туди не посилали”????”, – обурюється бойовик.

У 93-й омбр “Холодний Яр” зазначили, що спроба збрехати про вчорашнє загострення цілком очікувана.

“Але сталася неприємність! Таке спотворення фактів обурило самих учасників атаки. Спочатку озвучили “план наступу на укропів”, а потім кинули! Ні почестей, ні слави. Що ж, так буває, коли воюєш за зрадників. Будь готовий, що тебе зрадять першого”, – вважають у бригаді.

Читайте також: Пособник терористів відслужив в Почаївській Лаврі. За кілька днів до того відспівував “200-их” сепарів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE