Politerno > Україна і світ > Скалецька, перебуваючи в Нових Санжарах, вперше зустрілася з евакуйованими (Відео)

Скалецька, перебуваючи в Нових Санжарах, вперше зустрілася з евакуйованими (Відео)

  • 24 Лютого, 2020
  • 1062 Переглядів
  • 0

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка перебуває на обсервації в Нових Санжарах, вперше зустрілася з евакуйованими з Уханя.


“Сьогодні вперше зустрілася з громадянами, евакуйованими з Китаю. Завітала до їхніх кімнат на другому і третьому поверхах санаторію “Нові Санжари”. Усі здорові. У жодного з евакуйованих підозри на ГРВІ немає. Мій костюм – обов’язкова вимога епідеміологів, порушувати яку я не маю права. Вдячна усім, хто змушений розміститися на обсервацію, за те, що вони теж розуміють і дотримуються усіх правил. Відчуваємо себе єдиною командою. Єдині скарги, які наразі почула, стосуються хіба що деяких побутових питань. Працюємо над тим, щоб обсервація у Нових Санжарах стала комфортнішою”, – розповіла міністерка.

Нагадаємо, 21 лютого представник адміністрації санаторію “Нові Санжари” Олександр Блінов заявив, що Скалецька нібито покинула територію закладу.

Згодом Міністерство охорони здоров’я спростовуло заяву представника адміністрації санаторію “Нові Санжари” Олександра Блінова про те, що міністерка Зоряна Скалецька нібито залишила місце проведення обсервації. Насправді вона перебуває в окремому приміщенні.

Читайте також: Коронавірус наближається до України

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE