Politerno > Україна і світ > Скалецька не залишала “Нові Санжари”, а знаходиться в окремому приміщенні

Скалецька не залишала “Нові Санжари”, а знаходиться в окремому приміщенні

  • 21 Лютого, 2020
  • 1114 Переглядів
  • 0

Міністерство охорони здоров’я спростовує заяву представника адміністрації санаторію “Нові Санжари” Олександра Блінова про те, що міністерка Зоряна Скалецька нібито залишила місце проведення обсервації.

Про це заступник міністра охорони здоров’я Дмитро Коваль заявив на брифінгу.

“Пані Скалецька не залишала місце обсервації. Вона перебуває в цьому ж санаторії. Вона в окремому приміщенні, там, де є робочий кабінет. Але вільно і довго спілкується з нашими громадянами. Якщо ви на зв’язку з ними, то прохання, щоб вони це підтвердили. Вона перебуває в Нових Санжарах”, – сказав Коваль.

Коваль зазначив, що відсутність міністра в Києві не заважає роботі міністерства.

“У нас злагоджена команда, і сучасні засоби зв’язку дозволяють міністру виконувати свої обов’язки навіть дистанційно. Тому проблем у цьому ні я, ні інші заступники міністра і співробітники міністерства охорони здоров’я не бачимо”, – сказав він.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко припустив, що представник адміністрації санаторію “Нові Санжари” Олександр Блінов просто помилився, кажучи, що Скалецька нібито залишила санаторій.

“Я думаю, що він просто помилився. Пані Скалецька перебуває на території санаторію … Вона в санаторії, буде там усі 14 днів, як і обіцяла”, – сказав Геращенко.

Нагадаємо, раніше, 21 лютого, представник адміністрації санаторію “Нові Санжари” Олександр Блінов заявив, що вона нібито покинула територію закладу. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE