Politerno > Україна і світ > Викрито ОЗУ під керівництвом сина ексголови КС – джерела в нацполі

Викрито ОЗУ під керівництвом сина ексголови КС – джерела в нацполі

  • 26 Лютого, 2020
  • 993 Переглядів
  • 0

Син ексголови Конституційного суду Андрій Стрижак очолював організовану злочинне угруповання, яке займалося незаконним переправленням з країн Євросоюзу та збутом автомобілів еліт-класу.

Вказане стало відомим від джерел “Української правди” в правоохоронних органах.

Іншим учасником схеми є депутат Ужгородської міської ради Михайло Чурило.

За даними джерела, організатор – син ексголови Конституційного суду. Серед учасників – депутат Ужгородської міської ради. Ще один учасник перебуває під домашнім арештом за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. Інший – підсудний за шахрайські дії з автомобілями.

Напередодні у Стрижака і Чурила було проведено обшуки. Наразі їх та ще трьох головних фігурантів схеми затримано в порядку ст.208 КПК України. Їм оголошено про підозру в створенні злочинної організації, шахрайстві та незаконноому заволодінні транспортним засобом. Невдовзі суд має обрати їм запобіжний захід.

25 лютого стало відомо про викриття злочинної організації, яка займалася незаконним заволодінням авто. За даними слідства, група осіб оформлювала у лізинг автомобілі на території країн Європейського Союзу, переправляла їх через кордон України за підробленими документами, ставила на реєстрацію і в подальшому збувала. Правоохоронці встановили 56 фактів злочинної діяльності аферистів із сумою завданого збитку понад 4 мільйони євро.

Читайте також: Депутат від ОПЗЖ Христенко на гроші криміналу погуляв у Москві на мільйон доларів, – Казанський. ВІДЕО+ФОТОрепортаж

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE