Politerno > Україна і світ > Під ВР відбулася перша церемонія підняття державного прапору та зміни почесної варти (Фото – Відео)

Під ВР відбулася перша церемонія підняття державного прапору та зміни почесної варти (Фото – Відео)

  • 1 Березня, 2020
  • 826 Переглядів
  • 0

У неділю, 1 березня, біля будівлі Верховної Ради на площі Конституції  пройшла перша церемонія підняття державного прапору та зміна почесної варти Національної гвардії.

Про це йдеться на сайті МВС.

“Сьогодні разом з Міністерством внутрішніх справ та Національною гвардією ми розпочинаємо нову традицію – підняття державного прапору та зміна почесної варти у вихідні та святкові дні. Сподіваюсь, що ця традиція буде існувати багато років”, – зазначив голова ВР Дмитро Разумков.

“Відтепер по вихідним і святам, щогодинно в зимовий час і кожні дві години в літній час проходитиме зміна варти. Гвардійці нестимуть службу з 10 години ранку до 18 години вечора”, – підкреслив командувач НГУ Микола Балан.

Він додав, що нова традиція – це не просто церемоніал, але й спосіб ушанувати пам’ять гвардійців, які загинули під стінами парламенту у 2015 році, коли вибухнула ручна бойова граната.

Нагадаємо, як свідчать результати опитування КМІС, проведеного 21-25 лютого, діяльність народних депутатів не схвалюють 70% опитаних українців, а ставлення до прем’єра Олексія Гончарука тільки погіршується.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE