Politerno > Україна і світ > Василевська-Смаглюк заявила, що руками Портнова відновлюється справедливість в Україні (Відео)

Василевська-Смаглюк заявила, що руками Портнова відновлюється справедливість в Україні (Відео)

  • 7 Березня, 2020
  • 1065 Переглядів
  • 0

Нардепка з фракції “Слуга народу” Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що ексзаступник голови АП часів Віктора Януковича Андрій Портнов робить багато для відновлення справедливості.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу НАШ.


“Пан Портнов робить нинішній владі неоціненну послугу. Саме його руками зараз відбувається відновлення справедливості. Люди справді хочуть змін і хочуть справедливості і якщо влада сьогодні не знаходить у собі сил цим займатися, то я дякую Андрію Портнову за його внесок у відновлення справедливості в Україні” , – заявила Василевська-Смаглюк.

Ольга Василевська-Смаглюк відома своєю заявою про те, що президент України Володимир Зеленський, мовляв, ніколи не обіцяв швидкого миру, повернення Криму, а також викорінення олігархів у країні.

Також нардепка є ініціатором проєкт закону “Про військово-консалтингову діяльність” №3005, який передбачає створення “приватних армій” для надання послуг за кордоном.

Сьогодні ми повідомляли, що народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський вважає ідеальним кандидатом на посаду генерального прокурора України заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE