Politerno > Україна і світ > Дубінський бачить Портнова на посаді генпрокурора (Відео)

Дубінський бачить Портнова на посаді генпрокурора (Відео)

  • 7 Березня, 2020
  • 7789 Переглядів
  • 0

Народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський заявив, що ідеальним кандидатом на посаду генерального прокурора України був би заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов.

Про це депутат заявив в прямому ефірі телеканалу “НАШ”, відповідаючи на запитання ведучої, хто б, на його думку, міг бути гідним представником на цю посаду.

Мені здається, що генеральний прокурор повинен бути такою людиною з яйцями, який готовий прийти, взяти і за законом і абсолютно в рамках своїх повноважень займатися розслідуванням злочинів. Зараз, виходячи зі спілкування, яке у мене було з різними представниками нашої партії, навколо прокурорськими чиновниками, то мені дуже подобається Андрій Портнов як генеральний прокурор. Але ми розуміємо, що це неможливо, як політичне рішення“, – сказав Дубинський.



У якості альтернативи він запропонував заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова.

Це людина, яка в ОП відповідає за судово-прокурорську вертикаль і правоохоронні органи. По-моєму, цілком прекрасний кандидат для того, щоб пересаджати всю цю шоблу“, – заявив нардеп.

Також Дубинський уточнив, що заважає призначити Портнова.

По-перше, це політичне рішення. Якщо на нього президент буде готовий, це був би класний варіант, я б його підтримав. Але я думаю, що це дискусійне питання, а нам потрібно зараз швидко перейти до роботи Генеральної прокуратури, як і до роботи Кабміну, як і до нормальної роботи парламенту“, – висловився політик.

Андрій Смирнов – відомий український адвокат. Він захищав лідера партії “Укроп” Геннадія Корбана, екс-главу фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова, а також головного редактора проросійського видання “Страна.ua” Ігоря Гужву.

Нагадаємо, проти народного депутата з фракції “Слуга народу” Олександра Дубінського відкрили кримінальне провадження.

Відразу після закінчення засідання фракції “Слуга народу”, де обговорювалися майбутні кадрові перестановки в уряді, нардеп Олександр Дубінський поїхав у бізнес-центр “Міленіум”, де розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського.

Читайте також: Офіс генпрокурора відкрив справу проти Дубінського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE