Politerno > Україна і світ > Дубінський доповів Коломойському відразу після засідання фракції з перезавантаження Кабміну, – Bihus.Info

Дубінський доповів Коломойському відразу після засідання фракції з перезавантаження Кабміну, – Bihus.Info

  • 4 Березня, 2020
  • 833 Переглядів
  • 0

У вівторок, відразу після закінчення засідання фракції “Слуга народу”, де обговорювалися майбутні кадрові перестановки в уряді, нардеп Олександр Дубінський поїхав у бізнес-центр “Міленіум”, де розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського.

Автомобіль Дубінського під “Міленіумом” помітили журналісти Bihus.Info.

Приблизно за двадцять хвилин з підземного паркінгу бізнес-центру виїхав кортеж, яким, найвірогідніше, користується сам Ігор Коломойський. З різницею в декілька хвилин з парковки навпроти від’їхало і авто Дубінського“, – йдеться в матеріалі.

У коментарі Bihus.Info нардеп заявив, що дійсно вчора приїжджав до “Міленіуму”, але не зустрічався з Коломойським і нічого з ним не обговорював. За словами нардепа, він “зайшов до друзів у “Міленіум”. Називати імена “друзів” Дубінський не захотів, але наголосив, що в “Міленіумі” також є офіс нардепа і соратника Ігоря Коломойського –  Ігоря Палиці.

На уточнювальне запитання нардеп заявив, що в позаробочий час має право займатися чим заманеться. “Дивіться, у мене о 6 годині закінчився робочий час – я з ким хочу, з тим і зустрічаюся”, – заявив Дубінський.

Читайте також: Уся країна опинилася в полоні у пари олігархів, які не хочуть втрачати свою владу, – Фурса

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE