Politerno > Україна і світ > Ексміністерка соцполітики стала заступницею Єрмака

Ексміністерка соцполітики стала заступницею Єрмака

  • 12 Березня, 2020
  • 737 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський призначив заступником глави Офісу президента ексміністерку соцполітики Юлію Соколовську.

Відповідний указ від 12 березня оприлюднено на сайті глави держави.

“Призначити Соколовську Юлію Сергіївну заступником керівника Офісу президента України”, – йдеться в указі.

34-річна Юлія Соколовська обіймала посаду міністра соціальної політики з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020 року.

Соколовська закінчила Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністю “Облік і аудит”. Також має диплом Національної академії державного управління при президентові України.

Після закінчення університету працювала у девелоперській компанії “Міракс груп”, яка збанкрутувала. У 2009 році стала начальником відділу організаційної та аналітичної роботи Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Після Революції Гідності була призначена директором департаменту документообігу Мінекономіки.

У 2016 році Соколовська перейшла на роботу до Мінфіну, де очолила департамент витрат бюджету соціальної сфери, що займався питаннями фінансування сфери охорони здоров’я, спорту та молоді.

З 2017 року працювала в проектах USAID, де займалась впровадженням реформи охорони здоров’я, відповідала за аналіз мережі лікарень та впровадження електронної системи охорони здоров’я.

Юлія Соколовська у декларації за 2018 рік вказала дві квартири у Києві та на Вінниччині та неоплачені облігації на 772 890 гривень.

Заступниця глави Офісу президента задекларувала земельну ділянку Михайлівці-Рубежівці  Києво-Святошинськго району Київської області площею 1000 м.кв. Щодо нерухомості, то Соколовська зареєструвала одну квартиру в Києві 43,8 кв.м. з вартістю на дату набуття 70 000 гривень та ще одну у місті Хмільник Вінницької області площею 28.2 кв. м. 

Міністерка не задекларувала жоден транспортний засіб, але повідомила, що володіє облігаціями приватного акціонерного товариства “АБС-УКР”. 

Основний дохід протягом 2018 року Соколовська отримала від підприємницької діяльності. Вона їй за рік принесла 1 184 551 гривень. Також вона зберігає в банках 3 тисячі доларів та 2 тисячі євро.

У графі фінансові зобов’язання міністерка зазначила неоплачену частину облігацій ВНЗІФ “АВІОР” на суму 772 890 гривень. 

Читайте також: Ерзац Нормандії. Як Медведчук і Єрмак будуть оформляти капітуляцію перед Путіним

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE