Politerno > Україна і світ > У нардепа Шахова виявили коронавірус – подробиці (документ)

У нардепа Шахова виявили коронавірус – подробиці (документ)

  • 18 Березня, 2020
  • 1702 Переглядів
  • 0

У нардепа з депутатської групи “Довіра” Сергія Шахова підтверджено коронавірус. У поліції вже зареєстровано заяву за даним фактом, правоохоронці збираються з перевіркою.

Таку інформацію спочатку підтвердили в Обухівському районному відділенні поліції. За словами чергового поліцейського, заяву вже зареєстровано, правоохоронці висилають до народного депутата співробітників.

“Деталі я не знаю. Зареєстровано повідомлення від начальника поліції про факт того, що у народного депутата можливий коронавірус. Ми зараз висилаємо до нього співробітників”, – розповіли у відділенні.


“О 09:20 18 березня 2020 року надійшла інформація від головного лікаря Обухівської ЦРЛ Біліченка І. про те, що у котеджному містечку “Сонячна долина” будинок 31 село Романків Обухівського району проживає Шахов Сергій Володимирович 07.05.1975 р.н. (народний депутат України) у якого виявлений вірус COVID-19, про що вже є підтвердження Київської вірусної лабораторії”, – зазначено в документі.

За інформацією джерел OBOZREVATEL в оточенні нардепа, обранець днями повернувся з французького гірськолижного курорту Куршевель.

Сам Сергій Шахов в коментарі ЗМІ спочатку інформацію спростував.

“Коронавірус у них в головах, у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. Зараз відчуваю себе нормально. А тим, хто запускають всякі чутки, напевно, потрібно більше паніки”, – сказав депутат.

Згодом він розповів у прямому ефірі на сторінці в мережі Facebook про свій стан після того, як у нього діагностували коронавірус. 

“Почуваюся я нормально. Почалося все це три дні тому, саме температура почалася. Температура 38 і я, як нормальний громадянин України, викликав лікарів і здав аналізи спочатку на грип. Анаалізи показали негативну форму”, – розповів він.

За його словами, коли він запитав, чи є тести на коронавірус, йому відповіли, що немає.

Шахов розповів, що лікувався підручними засобами: варенням і лимоном.

На сьогодні, температура у нього впала.

“Перед цим я, коли спілкувався з лікарями, сказав, щоб вони все ж взяли і кров, і з порожнини рота, носа взяли аналізи. … Сьогодні мені подзвонили лікарі з лабораторії і типу сказали, що підтверджується коронавірус. Відразу всім хочу сказати : це не так страшно, як його малюють”, – підкреслив він.

За його словами, якщо він отримає документ з державної лабораторії з позитивним результатом тесту на коронавірус, то буде звітувати в соцмережах про свій стан. Зараз нардеп перебуває вдома на карантині.

“Нікого до себе не підпускаю. Відразу як підвищилася температура – викликав лікарів, чого і вам бажаю”, – зазначив він.

У МОЗ підтвердили інформацію щодо виявленого в нардепа COVID-19: 

Читайте також: Кричав і переходив на особистості: “слуги” розповіли про зустріч з Єрмаком

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE