Politerno > Україна і світ > В Україні призупинили підготовку до призову та розробили інструкцію з повернення на службу

В Україні призупинили підготовку до призову та розробили інструкцію з повернення на службу

  • 18 Березня, 2020
  • 777 Переглядів
  • 0

Під час дії карантину на тлі ситуації з коронавірусом в Україні військкомати призупинили окремі заходи з призову на строкову військову службу.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України.

За розпорядженням Командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського військовими комісаріатами і територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки на час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, – до окремого розпорядження“, – йдеться у повідомленні.

Натомість військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, як вказано, мають продовжувати роботу з військово-обліковими документами та організовувати протиепідемічні заходи.

Головам призовних комісій рекомендується організовувати роботу комісій відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Поряд з цим, Юридична служба Збройних сил України розробила алгоритм дій військовослужбовців у разі відсутності можливості повернення до місця несення служби, що пов’язано із запровадженням карантину.

Читайте також: Уряд обіцяє українцям компенсувати витрати на комуналку у зв’язку з карантином

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE