Politerno > Тернопільщина > Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію у Тернопільській і ще 2 областях

Кабмін запровадив надзвичайну ситуацію у Тернопільській і ще 2 областях

  • 23 Березня, 2020
  • 5472 Переглядів
  • 0

У понеділок, 23 березня, на позачерговому засіданні Кабміну вирішено запровадити надзвичайну ситуацію в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях задля запобігання поширенню COVID-19.

Про це повідомляється у Telegram-канал прем’єра Шмигаля

“Кабмін зібрався на позачергове засідання. Ухвалили рішення запровадити надзвичайну ситуацію в Донецькій, Тернопільській та Черкаській областях з метою запобігання поширенню COVID-19. Відповідні рішення раніше були ухвалені регіональними комісіями з питань ТЕБ і НС. Наразі режим надзвичайної ситуації встановлений вже в 9 областях”, – інформує прем’єр-міністр.

Нагадаємо, у зв’язку з першим на Тернопільщині діагностованим випадком захворювання коронавірусом учора відбулося засідання  Тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом, за результатами якого було прийнято рішення запровадити з 00:00 год 21.03.2020 року в Тернопільській області режим “надзвичайна ситуація”.

Президент Республіки Молдова Ігор Додон заявив, що 4 громадян країни, які увійшли до списку нових випадків інфікування COVID-19 у Молдові — прибули з України, після паломницької поїздки у Тернопільську область.

На засіданні оперативного штабу, у зв’язку з поширення коронавірусної інфекції на території Тернопільської області, було прийнято рішення призупинити роботу громадського транспорту у Тернополі із 23 березня 2020 року.

Читайте також: Священик із Заліщик, будучи хворим, провів п’ять богослужінь та два похорони

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE