Politerno > Україна і світ > “Будьте мужчинами, ганебні. Випийте цю чашу до дна”, – Філатов закликав Зеленського не скасовувати місцеві вибори

“Будьте мужчинами, ганебні. Випийте цю чашу до дна”, – Філатов закликав Зеленського не скасовувати місцеві вибори

  • 26 Березня, 2020
  • 1308 Переглядів
  • 0

Мер Дніпра Борис Філатов закликає президента Володимира Зеленського провести місцеві вибори, і не посилатися ні на епідемію коронавірусу, ні на відсутність грошей у бюджеті.

Про це міський голова написав на своїй сторінці у Фейсбуці

Філатов зазначив: “Спочатку ви принижуєте мерів і регіональних лідерів, обзиваєте їх “феодальними баронами” і “удільними князьками”, злодіями і казнокрадами, витираєте ноги об місцеве самоврядування і грабуєте його.

Потім ви лякаєте всіх достроковими виборами, то на жовтень, то на весну, то в обласних центрах, то в окремих неугодних містах.

Потім ви намагаєтеся позбавити киян права обирати собі мера і пхаєте на місце Кличка своїх нелітаючих зелених папуг.

Намагаєтеся в турборежимі перекроїти Конституцію, сваритесь із західними партнерами, отримуєте по голові від послів G7 за спроби ідіотської адміністративно-територіальної реформи та узурпації влади, псуєте відносини з донорами.

У підсумку, менше ніж за рік, ви прой@буєте все, вся і всюди і … намагаєтеся скасувати місцеві вибори через відмову фінансувати їх проведення, патамушо, мать вашу, у нас в країні грошей немає і вірус напав!!!

Ні вже, будьте мужчинами, ганебні. Випийте чашу цю до дна. Вибори людям поверніть. Хай вибирають собі мерів із депутатами.

Поборемося в чесній боротьбі”.

Читайте також: Тищенко кинув банк на $2 млн, а справу проти нього закрили на прохання Єрмака – Лерос

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE