Politerno > Україна і світ > “Зеленський з тріском програв вибори у рідному місті: Ахметов готується зірвати підрахунок голосів?”, – експерт

“Зеленський з тріском програв вибори у рідному місті: Ахметов готується зірвати підрахунок голосів?”, – експерт

  • 7 Грудня, 2020
  • 897 Переглядів
  • 0

Партія Зеленського програла вибори до міськради Кривого Рогу – там створено коаліцію з партії «Українська перспектива» Вілкула та ОПЗЖ.

Таким чином, у новообраного мера Костянтина Павлова буде своя більшість у міськраді, пише політичний експерт Кирило Молчанов.

“Зеленський з тріском програв вибори у рідному Кривому Розі. Перемогти кандидату від “Слуги народу” Шевчику не допомогла навіть пряма агітація від президента, який приїхав до Кривого Рогу якраз напередодні голосування”, – зазначає Молчанов.

“Той, хто програв вибори “слуга народу” Шевчик – це менеджер Ахметова – директор підприємства, що входить до групи “Метінвест”. Такі зв’язки не нове в українській політиці – подивіться на прем’єр-міністра, який також був менеджером Ахметова. Але, у випадку Кривого Рогу – люди з рідного міста президента сказали тверде “ні” такому союзу. Не допомогла навіть сітка з підкупу голосів на виборах на користь Шевчика, яку викрили в день голосування на центральних телеканалах.

Але Ахметов не був би Ахметовим, якби залишив ситуацію як є. В даний момент, там готуються зірвати підрахунок голосів і вкладають в це шалені гроші. Ще б пак, адже він пообіцяв Зеленському перемогу. А на виході – повний провал. Ні мера, ні міськради, лише пшик.

Зеленському пора міняти партнерів. Або йти. Люди йому вже не вірять. Навіть у рідному місті” – зазначив Молчанов.

За даними місцевих ЗМІ, паралельний підрахунок голосів за протоколами з мокрими печатками демонструє перемогу кандидата від ОПЗЖ Костянтина Павлова.

Нагадаємо, мер Кривого Рогу Юрій Вілкул знявся з другого туру виборів міського голови міста.

Кілька слів про “розклади” щодо другого туру виборів міського голови у Кривому Розі ми писали у статті: Останній вагон. Які сили змагаються і об’єднуються в останньому раунді місцевих виборів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE