Politerno > Україна і світ > Українська медицина не готова, число жертв коронавірусу буде рости – Ємець (Відео)

Українська медицина не готова, число жертв коронавірусу буде рости – Ємець (Відео)

  • 26 Березня, 2020
  • 814 Переглядів
  • 0

Коронавірусна інфекція в Україні набирає швидкість, в результаті чого кількість хворих і померлих буде зростати.

Про це заявив глава міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець.

“Ми фіксуємо вогнища спалаху епідемії коронавірусної інфекції на території України, які стрімко поширюються. І ці цифри будуть збільшуватися. Я завжди говорив і буду говорити людям правду: число жертв буде рости”, – заявив він.

За словами члена уряду, українська система охорони здоров’я не готова до пандемії коронавірусу. З цієї причини влада повинна запровадити більш жорсткі заходи, щоб локалізувати поширення вірусу.

“З досвіду китайських лікарів можна виділити три основні стовпи подолання інфекції та її наслідків. Перший — профілактика, тобто не впустити вірус. Європа і Україна цього не змогли зробити. Другий — це локалізація катастрофи. Зараз ми ще здатні жорсткими заходами локалізувати поширення інфекції. Третій етап — лікування”, – зазначив він.

Ілля Ємець заявив, що Україна увійшла в нову фазу боротьби з коронавірусом. За його словами, це сталося через те, що країна вчасно не змогла прийняти жорсткі заходи щодо запобігання розповсюдження вірусу.

Нагадаємо. як повідомили журналісти “Слідство. Інфо“, родина міністра охорони здоров’я Іллі Ємця за останні роки отримала у власність бізнес і нерухомість на десятки мільйонів гривень, походження яких важко пояснити.

Читайте також: Три сценарії для України: як приборкати вірус та зберегти економіку?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE