Politerno > Україна і світ > В Івано-Франківському пологовому будинку померла друга жінка з СОVID-19, захворіло 4 лікарів, є пацієнтки з температурою

В Івано-Франківському пологовому будинку померла друга жінка з СОVID-19, захворіло 4 лікарів, є пацієнтки з температурою

  • 1 Квітня, 2020
  • 1462 Переглядів
  • 0

В обласному перинатальному центрі Івано-Франківська померло вже двоє жінок, у яких підтвердили коронавірус, інфіковано чотирьох лікарів, є пацієнтки з температурою.

Про це на брифінгу повідомив в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, передає місцеве видання “Курс“.

Одна породілля, 37-річна жінка з Болехова, померла 30 березня. Друга жінка з Коломиї також померла 30 березня. Їй було 60 років, поступила в медустанову на операцію.

Двох медиків відсторонили від роботи і відправили на самоізоляцію, один на той час був у відпустці, ще один – на курсах.

За словами керівник Івано-Франківського обласного перинатального центру Юрія Павлушинського, в пологовому будинку є чотири пацієнтки з температурою. Жінок перевели в окремі палати. Експрес-тести на коронавірус показали негативний результат. Аналізи направили в лабораторію на дослідження, очікують результатів.

Оскільки з обласним пологовим будинком в одній будівлі розташований і міський, то влада Івано-Франківська вирішила протестувати на COVID-19 усіх медиків, породіль, а також дітей.

Нагадаємо, Кабмін запроваджує в Україні більш жорсткі заходи безпеки на період карантину до 24 квітня 2020 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE