Politerno > Україна і світ > Росія-Єрмак-Зеленський: де і коли це сталось, – експерт

Росія-Єрмак-Зеленський: де і коли це сталось, – експерт

  • 2 Квітня, 2020
  • 1216 Переглядів
  • 0

Власну версію щодо створення російськими спецслужбами механізмів впливу на прийняття Володимиром Зеленським важливих управлінських рішень висловив директор Агентства Євро-Атлантичного Співробітництва (м.Брюссель) Ростислав Демчук.

Подаємо в оригіналі.

“Стосовно того, де і коли це сталось – не можу поки стверджувати. Деталізувати також не буду. Беру лише деякі події, як опорні точки:

Перше! Тріумфальна участь і результати зустрічі Bолодимира Зеленського у саміті “Нормандської четвірки” у Парижі. Зеленський наполіг, що потрібно внести корективи у документи “Мінських домовленостей”. Путін був і залишається проти!

Глава МЗС Bадим Пристайко неоднораз після Нормандського саміту у Парижі заявляв, що якщо Росія не виконуватиме Мінські домовленості, то Україна буде ставити питання про вихід з Мінського “мирного” процесу і звертатиметься до світової спільноти щодо оновлення Нормандського переговорного формату. Можливо, оновлення і підсилення “Нормандського формату”.

Далі слідує заява Bолодимира Зеленського про те, що Київ оголошує ультиматум і дає дедлайн для Bолодимира Путіна – один рік на завершення війни на Донбасі.

Цим часом Андрій Єрмак робить заяви, що вибори на окупованих територіях Донбасу вже будуть можливими восени 2020 року. Здіймається інформаційна буря. Пробний м’яч не проходить.

Друге! Різдво. Bолодимир Зеленський публічно “світиться” у Карпатах, на гірно-лижному курорті “Буковель”. Через день ми вже маємо інформацію, що Bолодимир Зеленський і Андрій Єрмак знаходяться за невідомих обставин у Омані.

Знову ж таки: Зеленський і Єрмак! Не глава МЗС Bадим Пристайко під час закордонного візиту, а якийсь апаратчик ОП Андрій Єрмак супроводжує Зеленського до Оману.

Третє! Під час туристичного візиту Bолодимира Зеленського до Оману у Ірані “помилково” збивають український авіалайнер. Зеленському треба терміново повертатись в Україну.

І ось тут питання: Яким чином і якими авіасполученнями Bолодимир Зеленський і Андрій Єрмак повернулися з Оману в Україну?

Кажуть! Наголошую, КАЖУТЬ, що руку допомоги Зеленському тоді протягнув давній товариш і колега батька Андрія Єрмака генерал армії Росії, один із ключових керівників російських спецслужб Микола Патрушев. Ось під час цього самого польоту, чи перельоту Маскат (Оман) – Київ (Україна) все і сталося.

Після цього відбулась зміна уряду України і зміна найближчого оточення Bолодимира Зеленського у ОП. А Андрій Єрмак спробував підсилити ТКГ у Мінську очільниками ДНР і ЛНР та перевести Росію у статус спостерігача, а не учасника конфлікту на Донбасі.

… Це, поки що, контури версії. Більш зрозуміло все стане після встановлення обставин перельоту Зеленського і Єрмака з Оману в Україну.

Тож давайте доведемо разом цю справу до кінця і розставимо усі крапки над “і”.

Читайте також: Ситуацію в Україні британський журналіст порівняв з піснею групи The Kinks “Смерть клоуна”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE