Politerno > Україна і світ > СБУ розпочало досудове розслідування за підозрою у приховуванні результатів аналізів на коронавірус

СБУ розпочало досудове розслідування за підозрою у приховуванні результатів аналізів на коронавірус

  • 2 Квітня, 2020
  • 597 Переглядів
  • 0

Головне слідче управління СБУ розслідує кримінальне провадження за фактом можливого вчинення посадовими особами ТОВ “ЄВРОЛАБ” дій, спрямованих на поширення епідемії COVID-19 і заподіяння шкоди здоров’ю населення України.

Про це на сторінці в мережі Facebook повідомляє пресцентр СБУ.

Зокрема, йдеться про навмисне неповідомлення відповідних державних органів інформації про позитивні результати тестів на коронавірус у окремих осіб.

Тож, 1 квітня 2020 року на підставі судової ухвали були проведені обшуки в приміщеннях ТОВ “Євролаб” для встановлення усіх обставин даного правопорушення. За їх результатами вилучено необхідні для слідства документи та інформацію“, – йдеться в повідомленні.

Найближчим часом ці документи опрацюють із залученням фахівців Міністерства охорони здоров’я України, після чого будуть прийняті відповідні процесуальні рішення у кримінальному провадженні. Досудове розслідування триває, проводяться всі необхідні та передбачені чинним законодавством слідчі й розшукові дії.

Читайте також: В ОП розробляють концепцію оцінки роботи облдержадміністрацій

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE