Politerno > Україна і світ > Комітет ВР пропонує надати нацгвардійцям право перевіряти речі громадян

Комітет ВР пропонує надати нацгвардійцям право перевіряти речі громадян

  • 9 Квітня, 2020
  • 2130 Переглядів
  • 0

Парламентський Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував депутатам ухвалити за основу законопроєкт №3105 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України”.

Відповідне рішення члени комітету ухвалили на засіданні, повідомляється на сайті парламенту.

“Члени комітету розглянули проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України №3105. Один з авторів законопроєкту, народний депутат Максим Павлюк зазначив, що цим проєктом передбачається внести зміни до деяких законодавчих актів у частині посилення правоохоронних функцій Національної гвардії, а саме: щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення, надання права проводити особистий огляд, огляд речей тощо”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, після виявлення коронавірусу Covid-19 у нардепа Сергія Шахова, тести на вірус пройшли майже всі, хто знаходився на засіданні Верховної Ради і міг контактувати з хворим, в тому числі президент Володимир Зеленський.

Також стало відомо, що намісник Свято-Трооіцкого Іонинського монастиря, розташованого в ботсаду Києва, єпископ УПЦ МП Іона підхопив коронавірусну хворобу COVID-19 і перебуває під наглядом лікарів.ї

У Тернопільській області на вихідних можуть запровадити “комендантську годину”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE