Politerno > Україна і світ > У Москві стан поширення коронавірусу наближається до катастрофічного. ФОТО. ВІДЕО

У Москві стан поширення коронавірусу наближається до катастрофічного. ФОТО. ВІДЕО

  • 11 Квітня, 2020
  • 22814 Переглядів
  • 0

“Сьогодні працюю на швидкій у нічну зміну. З Мітіно (район Москви, – ред.) привезли пацієнта в лікарню в Новогорськ (Московська область, – ред.), напевно, у Москві немає вже куди. Я ще такого не бачив за 6 років! Стоїмо в черзі”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лікар станції швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. Пучкова (м.Москва) Олег Пихтін. Автор також виклав ряд фотографій, що підтверджують висловлювання.

Російський громадський діяч Євген Шматко-Шабаєв з цього приводу зазначає, що в Москві не вистачає місць, везуть в лікувальні заклади області.  “Там величезні черги… Це не паніка, а заслужена образа. Всього 3 місяці назад відбулася велика “оптимізація” в Москві. Знищили лікарні, поліклініки та звільнили масу висококваліфікованих лікарів, медсестер… Я вже мовчу про закритий в 2016 році інститут вірусології…”, – зазначає Шматко-Шабаєв.

Москвичі активно беруть участь в обговоренні ситуації, що складається в Москві та викладають в мережу чергові підтвердження катастрофи. Вони критично висловлюються в бік провладних постів про те, що це все черги машин швидкої допомоги на санобробку.

“В 68-й тоже на обработку? В госпитале ветеранов в Медведково тоже?”

А в цей час під Москвою активно готуються до Параду Побєдобєсія.

Читайте також: Росія використовує світову коронавірусну кризу для вирішення власних геополітичних завдань

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE