Politerno > Україна і світ > У Верховній Раді багато “акул”, які хочуть потопити “корабель” “Слуги народу”, – Зеленський про розклади у ВР

У Верховній Раді багато “акул”, які хочуть потопити “корабель” “Слуги народу”, – Зеленський про розклади у ВР

  • 17 Квітня, 2020
  • 856 Переглядів
  • 0

У Верховній Раді багато “акул”, які хочуть потопити “корабель” пропрезидентської фракції “Слуга народу”, але все залежить від порядності і доброчесності кожного депутата монобільшості.

Про це президент Володимир Зеленський в ефірі програми “Свобода слова” з Савіком Шустером.

“Цей “корабель”, під назвою “Слуга народу”, все залежить лише від нього. З самого початку я надав можливість, аби цей корабель був міцним для команди, яка на борту цього корабля. Головне завдання для нього – просто йти вперед. Я надав їм можливість, якщо вони хочуть йти вперед, навіть коли є шторм, вони підуть. Все залежить від них. Але багато у цьому океані, у цій Верховній Раді, дуже багато акул. Дуже багато людей плавають і все хочуть домовитися з цією командою. Зі мною жодна акула не зможе домовитися, а люди вони різні. Все залежить від кожного у “Слузі народу”. Всі хочуть, щоб цей корабель потонув”, – плутано висловив свої думки гарант.

За його словами, “Слуга народу” спроможна дуже швидко змінювати країну на законодавчому рівні, тому всі у Раді хочуть її “потопити”.

Зеленський додав що наразі такої кількості законопроєктів, які прийняла монобільшість за такий короткий термін, не було в історії України.

Нагадаємо, в ефірі ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” Зеленський заявив, що на даний час Україна не може собі дозволити думати про те, вигідний чи невигідний їй кредит Міжнародного валютного фонду.

Читайте також: Екскерівника пресслужби Порошенка перевірять через відео, де фура збиває Зеленського

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE