Politerno > Україна і світ > Саакашвілі спробує вмовити “слуг народу”, щоб отримати посаду в уряді – ЗМІ

Саакашвілі спробує вмовити “слуг народу”, щоб отримати посаду в уряді – ЗМІ

  • 23 Квітня, 2020
  • 698 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузії і екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зустрінеться з нардепами від “Слуги народу”, щоб вмовити їх проголосувати за своє призначення в уряд Дениса Шмигаля.

Про це повідомили співрозмовники “Української правди” у фракції “Слуга народу”.

Вони повідомили, що у п’ятницю, 24 квітня, планується зустріч Саакашвілі із фракцією, на якій він буде переконувати депутатів його підтримати. Якщо 70% фракції будуть готові підтримати призначення Саакашвілі, то питання винесуть на голосування в зал Верховної Ради.

У  разі ж підтримки менше 70% “фракцію через коліно не ламатимуть”.

За інформацією джерел, уже зараз не всі у монобільшості хочуть бачити Саакашвілі на посаді віцепрем’єра.

Призначення Саакашвілі можуть винести на голосування вже у цю п’ятницю, на позачергове засідання Ради. Воно почнеться о 13:00.

У травні минулого року Саакашвілі заперечував особистісний конфлікт із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. “У мене не було особистого конфлікту з Арсеном Аваковим. Це так виглядало. Але в мене був конфлікт із системою. Він у той момент захищав ту систему і продовжує захищати ту систему”, – заявив тоді екс-президент.

Тож не зрозуміло, як у разі свого призначення на посаду віцепрем’єра Саакашвілі співпрацюватиме з Арсеном Аваковим в одному Кабінеті мінстрів.

Нагадаємо, 22 квітня стало відомо, що Міхеіла Саакашвілі, якого за часів президента Петра Порошенка вигнали з України, можуть призначити віцепрем’єром із питань реформ 24 квітня. Пізніше сам Саакашвілі заявив, що готовий прийняти пропозицію, яку йому зробила українська влада.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE