Politerno > Україна і світ > Після операції на серці Кім Чен Ин впав у кому – ширяться чутки, що помер

Після операції на серці Кім Чен Ин впав у кому – ширяться чутки, що помер

  • 25 Квітня, 2020
  • 934 Переглядів
  • 0

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито перебуває у вегетативному стані після операції на серці.

Про це, як повідомило Daily Mail, заявило японське видання Shukan Gendai. За його даними, політик у комі з 24 квітня, а операцію йому робили на початку місяця.

Віце-директор Гонконгського супутникового телебачення HKSTV, підтримуваної Пекіном мовної мережі в Гонконзі, заявив, що Кім помер, посилаючись на “дуже солідне джерело”.

В інших непідтверджених повідомленнях, приписуваних високопоставленим партійним джерелам в Пекіні, кажуть, що операція по встановленню стенту пройшла неправильно, тому що руки хірурга сильно тремтіли.

За словами трьох осіб, знайомих із ситуацією, Китай направив до Північної Кореї команду, в яку увійшли медичні експерти, для консультування північнокорейського лідера.

Газета Shukan Gendai посилається на китайського медика, якого нібито відправили в складі команди для лікування Ина.

Видання пише, що лідер КНДР відвідував сільську місцевість, коли він схопився за груди і впав на землю. Кажуть, що лікар, який перебував із ним на той час, супроводжував його до лікарні.

Кім, котрому, як вважається 36 років, потребував процедури встановлення стенту, яка вимагає введення трубки в переповнену кровоносну судину, щоб кров поступала до серця, зазначає Shukan Gendai.

У мережі з’явилися фото, які вказують на можливе місцезнаходження Ина. Потяг, що належить диктатору, помітили біля його елітної резиденції в місті Вонсан зі супутника.

 

Раніше на цьому тижні в Сеулі на сайті Daily NK повідомлялося, що Кім одужує після проходження серцево-судинної процедури 12 квітня. Агентство посилається на неназване джерело в Північній Кореї.

Офіційні представники уряду Південної Кореї і чиновник китайського відділу зв’язків з громадськістю оскаржили наступні повідомлення про те, що після операції Кім піддався серйозній небезпеці, повідомляє Reuters. Офіційні особи Південної Кореї заявили, що не виявили жодних ознак незвичайної активності в Північній Кореї.

Президент Дональд Трамп применшив повідомлення про те, що Кім хворий, а офіційний представник розвідки США заявив, що в уряду немає підстав стверджувати, що він серйозно хворий або не може у кінцевому підсумку знову з’явитися на публіці, повідомляє Huffington Post.

У 2014 році Кім Чен Ин зник більш ніж на місяць, і північнокорейське державне телебачення пізніше показало, що він кульгає. Роздуми про його здоров’я були роздуті через куріння, очевидне збільшенням ваги з моменту приходу до влади і сімейною історією серцево-судинних проблем. Кім – наслідний лідер третього покоління, що прийшов до влади після того, як його батько Кім Чен Ір помер в 2011 році від серцевого нападу.

 Читайте також: Кім Чен Ин прибув у Росію – як це було (Відео – Фото)



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE