Politerno > Україна і світ > Як українська влада готується зустріти російський гумконвой для Лаври – політолог

Як українська влада готується зустріти російський гумконвой для Лаври – політолог

  • 25 Квітня, 2020
  • 10300 Переглядів
  • 0

Єрмак повним ходом переконує президента Володимира Зеленського пропустити гуманітарний вантаж, а Медведчук вирішує, хто саме разом з ним буде мати право публічно зустріти цей гумконвой.

Відомий український політолог і блогер Михайло Бесараб в своєму блозі пише про те, що тепер залишається лише сподіватися, що глава Офісу президента Андрій Єрмак вже повним ходом переконує президента Володимира Зеленського пропустити гуманітарний вантаж, який Росія хоче доставити для Києво-Печерської лаври, охопленої коронавірусів.

За словами політолога, це, напевно, також стане великим кроком до «миру». Сам президент Володимир Зеленський вже, напевно, готується особисто зустрічати рейс з гуманітарною допомогою з Москви, як це він вчора робив, зустрічаючи літак з Китаю, вишикувавши для зустрічі весь свій Офіс. Перед тим, щоправда, йому слід запитати дозволу у Медведчука. Адже саме той в Україні буде вирішувати, хто саме разом з ним буде мати право публічно зустріти цей гумконвой.

Сподіваюся, що Єрмак вже повним ходом переконує Зеленського пропустити гуманітарний вантаж, який Росія хоче доставити…

Опубліковано Михайлом Басарабом Четвер, 23 квітня 2020 р.

Як відомо, Росія звернулася з офіційним зверненням до України, що має намір направити до Києва гумконвой, щоб допомогти Києво-Печерській лаврі в боротьбі з коронавірусом. Росіяни відзначають, що російські парафіяни власними силами зібрали захисні медичні маски, ліки, респіратори, захисні костюми, дезінфікуючі засоби для священнослужителів лаври, а також для українських прихожан.

Читайте також: Дешева нафта розорить Фонд добробуту Росії за 2 роки – Deutsche Bank

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE