Politerno > Україна і світ > У ЗСУ з’явилося управління по боротьбі з пропагандою

У ЗСУ з’явилося управління по боротьбі з пропагандою

  • 7 Червня, 2020
  • 1231 Переглядів
  • 0

У структурі Збройних Сил України створено Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Про це йдеться в повідомленні АрміяInform.

Функціонально Управління призначене для безпосередньої організації, координації та синхронізації заходів стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Відзначається, що система стратегічних комунікацій покликана працювати “на підтримку національних інтересів України”. І однією з її головних завдань є протистояння агресивній російській пропаганді.

Щоб така діяльність була злагодженою на всіх рівнях і максимально ефективною, на нове Управління стратегічних комунікацій покладено організацію заходів щодо реалізації єдиної інформаційної політики щодо Збройних Сил України.

– Реформа управлінської військової ланки в інформаційній сфері є однією з ключових. Сьогодні ми вже говоримо про її практичну реалізацію: формування повноцінної системи стратегічних комунікацій, здатної об’єднати бачення наших західних партнерів, власний досвід і реальні потреби українського війська у найближчій перспективі. При цьому враховуються набуті за попередні роки знання та уміння в цій галузі, а також обсяг завдань, що постійно зростає, щодо проактивної комунікації на противагу інформаційним загрозам з боку противників української державності, – зазначив начальник Управління стратегічних комунікацій полковник Андрій Островський.

Крім того, зазначено, що функціонально Управління призначене для безпосередньої організації, координації і синхронізації заходів стратегічних комунікацій ЗСУ.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE