Politerno > Україна і світ > Фракції “Слуга народу” немає – є групи впливу, які об’єднані брендом, – Івченко

Фракції “Слуга народу” немає – є групи впливу, які об’єднані брендом, – Івченко

  • 23 Червня, 2020
  • 891 Переглядів
  • 0

Народний депутат з фракції “Батьківщина” Вадим Івченко під час прямого ефіру на одному з телеканалів заявив, що фракції “Слуга народу” немає – є групи впливу, які об’єднані брендом. 

У студії обговорювалось питання, чи контролює президент Володимир Зеленський ситуацію в країні. 

“Партії “Слуги народу” як такої немає, як і фракції немає. Там є групи, які об’єдналися в бренд “Слуги народу”, групи олігархів Пінчука, Коломойського та інші групи, які мають регіональні ознаки в тому числі. Поки немає домовленостей між цими групами, відбувається такий катаклізм, не голосується програма дій уряду. Зеленський не володіє інформацією, що відбувається у фракції, або ті люди, які займаються домовленостями – вони не справляються”, – сказав депутат. 


Нагадаємо, народна депутатка з фракції “Слуги народу” Юлія Яцик зняла свою кандидатуру у члени конкурсної комісії для відбору керівника Державного бюро розслідувань на прохання президента Володимира Зеленського.

Нардеп з фракції “Слуга народу” Гео Лерос оприлюднив низку документів, які свідчать про те, що радник глави ОП Михайло Подоляк розсилає в ЗМІ темники з інструкціями про те, як писати про свого шефа Андрія Єрмака.

Парламентські фракції “Європейська солідарність” та “Батьківщина” висловилися на захист активіста Сергія Стерненка, якого звинуватили в умисному убивстві чоловіка, який напав на нього два роки тому. У той же час лідер “Батьківщини” нагадала, що попередня влада так само переслідувала активістів, журналістів та політичних опонентів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE