Politerno > Україна і світ > Корнієнко вибачився перед Аллахвердієвою і розповів про кого ще говорив у відео, яке визнав справжнім

Корнієнко вибачився перед Аллахвердієвою і розповів про кого ще говорив у відео, яке визнав справжнім

  • 24 Червня, 2020
  • 1153 Переглядів
  • 0

Голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко вибачився перед колегою по фракції Іриною Аллахвердієву та розповів, що обговорював з Арахамією не лише Аллахвердієву, а й Тетяну Домбровську, яку у політсилі розглядають кандидатом на посаду мера Миколаєва.

Відео із заявою політик виклав на власній Facebook-сторінці.

“Хочу звернутися до пані Ірини Аллахвердієвої із проханням прийняти мої вибачення за ту першу невелику коротку частину розмови, де я з Арахамією обговорюю свої враження від її вроди, краси, але в абсолюно неприйнятній формі. Шановна Ірино, я не мав нічого поганого на думці, це були мої щирі враження від того як ви виглядаєте, яким чином ви до цього прийшли…

Щодо іншої більшої частини розмови, яка породила масові цитування і меми. Хочу запевнити, що це були мої думки не про Аллахвердієву. Я обговорював іншу людину і та ситуація навколо Ірини, яка сталася в медіа, є абсолютно недоречною.

Я обговорював місцевого політика і можливого кандидата в мери (Миколаєва – ред.) від партії “Слуги народу” пані Тетяну Домбровську. Я познайомився з нею напередодні і вона мене вразила своїм запалом, енергією і я розумію, що вона могла би бути гідним кандидатом від “Слуги народу”,  – заявив Корнієнко.

За словами Корнієнка, форму свого захоплення він вибрав невдалу, неоднозначну і місцями образливу, яку можуть сприйняти як сексизм. Він вибачився перед Домбровською та закликав її брати участь у праймеріз партії. 

При цьому він зазначив, що розуміє, що після його висловлювань Домбровська може відмовитися.

Також він відмовився від своїх слів щодо того, що відео змонтоване. 

Тетяна Домбровська



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE