Politerno > Україна і світ > “Баба робоча, як корабельна сосна”: Корнієнко та Арахамія потрапили у скандал в Миколаєві (Відео)

“Баба робоча, як корабельна сосна”: Корнієнко та Арахамія потрапили у скандал в Миколаєві (Відео)

  • 24 Червня, 2020
  • 3609 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко і глава фракції цієї політсили Давид Арархамія вляпалися у гучний скандал. Їхня приватна розмова, яка стосувалася вона колеги по фракції Ірини Аллахвердієвої, випадково стала публічною.

Під час свого візиту до Миколаєва Корнієнко й Арахамія мали презентувати офіс “Слуги народу” в місті. Очікуючи на початок заходу, нардепи, вочевидь, думали, що камери та мікрофони журналістів вимкнені й продовжували техенько приватну розмову між собою. Стосувалася вона їхньої колеги по фракції, народної депутатки родом із Миколаєва Ірини Аллахвердієвої. Відео з розмовою політиків записали місцеві журналісти.

Розмову зав’язав Корнієнко. Йому, схоже, неабияк хотілося обговорити з Арахамією зовнішність та параметри колеги. Під час сексистської бесіди Корнієнко навіть зауважив, що красу та енергійність депутатки неабияк оцінить президент.

Ось повний діалог “слуг народу” (обережно, присутня ненормативна лексика 18+):

Корнієнко: Аллахвердієва – взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така піддута, звичайно, трохи. Трохи тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отх**рить триста зустрічей за чотири місяці. І виграє.

Арахамія: Так?

Корнієнко: Звісно. Вона така, енергетика.

Арахамія: Енергії багато.

Корнієнко: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. Він там, бл*, ох**є, підстрибне, викурить всі айкоси. Скаже: “Баба – так, баба – так”.

Зауважимо, що Ірина Аллахвердієва, вочевидь, балотуватиметься в мери Миколаєва.

Арахамія і Корнієнко обговорюють Аллахвердієву: відео 18+

Спершу нардепка прокоментувала “Стране” слова однопартійців Корнієнка та Арахамії.

“Зовнішність і особисте життя жінки зазвичай обговорюють чоловіки, які в них ніколи не беруть участь”, – заявила Аллахвердієва.

Згодом вона написала у фейсбуці розлогий пост, у якому заявила про таке:

  • У ЗМІ розповсюдили фейк та “низькопробний бруд”.

  • Відео розмови Корнієнка та Арахамії – монтаж.

  • Штучними скандалами посварити її з колегами не вдасться.

“Мені вже подзвонили Давід Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого”, – наголосила Аллахвердієва.

Пост, зауважимо, вже зібрав понад пів тисячі коментарів. Чимало людей висловили підтримку Аллавердієвій, але більшість вказали на те, що відео – прямий ефір, тож не може бути монтажем чи фейком.

Депутат у фейсбуці пояснив ситуацію та вибачився.

Основні тези Корнієнка:

  • запис був змонтований, а фрази вирвані з контексту;

  • до монтажу потрапило прізвище шанованої депутатки, яка жодного стосунку до обговорюваних питань не мала;

  • за фривольні слова, які могли образити людей, зокрема жінок, Корнієнко вибачився;

  • товаришів і соратників по політиці вони з Арахамією обговорювали як товаришів і соратників по політиці. Відносини у команді незалежно від статусів депутатів, гендеру і статі приблизно однакові. У них є специфіка мови, але це внутрішньопартійна справа;

  • він залишається прибічником справжнього рівноправ’я між жінками і чоловіками – зокрема, у політиці.

Нагадаємо,  голова правління Українського інституту соціальних досліджень імені Александра Яременка Ольга Балакірєва заявила, що Баланс довіри до президента Володимира Зеленського є негативним.

Також ми повідомляли, що як заявив народний депутат від “Батьківщини” Олексій Кучеренко, голова енергетичного комітету Верховної ради Андрій Герус домагається обнулення Меморандуму з виробниками “зеленої” енергії через збільшення тарифів “Укренерго” на передачу електроенергії та диспетчеризацію.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE