Politerno > Україна і світ > Зеленському не довіряють 50% українців

Зеленському не довіряють 50% українців

  • 23 Червня, 2020
  • 786 Переглядів
  • 0

Баланс довіри до президента Володимира Зеленського є негативним.

Про це голова правління Українського інституту соціальних досліджень імені Александра Яременка Ольга Балакірєва заявила, презентуючи дослідження Центру соціального моніторингу «Моніторинг громадської думки населення України: червень 2020. Радикалізація настроїв на тлі економічної і політичної кризи».

Після обрання у Зеленського тримався позитивний баланс довіри, але ситуація почалася змінюватися в січні, на тлі коронавірусу останні виміри в травні та червні показали зміну цього балансу і зараз баланс довіри негативний.

За словами соціолога, на сьогодні Зеленському повністю довіряють 13% респондентів, скоріше довіряють 28,3%, скоріше не довіряють 25,4% і зовсім не довіряють 24,8%.

«Таким чином, 50% населення сьогодні не довіряють президенту Зеленському», – заявила Балакірєва.

Під час дослідження 10−19 червня 2020 року методом особистого інтерв’ю за місцем проживання респондента було опитано 3037 осіб у всіх регіонах України, крім окупованих територій Луганської і Донецької областей та Криму.

Похибка вибірки становить 1,1−1,9%.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 24 травня по 4 червня, якби президентські вибори в Україні відбувалися в кінці травня-на початку червня, то за Володимира Зеленського проголосували б 37,6% тих, хто визначився з вибором.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE