Politerno > Україна і світ > Для чого Зеленський призначив друга сепаратистів Абрамовського на “годівницю” Злочевського

Для чого Зеленський призначив друга сепаратистів Абрамовського на “годівницю” Злочевського

  • 23 Червня, 2020
  • 1023 Переглядів
  • 0

Абрамовський разом з нардепом від “БПП” Олегом Недавою
на суді в сепаратистів Білогородського і Бобкова

Романа Абрамовського, пов’язаного з бойовиками “ДНР” і депутатом, близьким до “Юри Єнакіївського”, “слуги народу” призначили міністром екології.

Справа Злочевського отримала гідних наступників завдяки Володимиру Зеленському, пише головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов 

Журналіст зазначає, що призначення Романа Абрамовського міністром екології – це історія, яка гідна окремої згадки – адже випадковості не випадкові.

За його даними, Абрамовський був помічником народного депутата “Партії регіонів” Олександра Бобкова, який на початку війни на сході України став зрадником, перейшов на бік російських найманців і взяв участь в бойових діях проти України.

“У лютому 2015-го несподівано з помічників депутата Абрамовський був призначений відразу заступником міністра регіонального розвитку, і займав цей пост до жовтня 2015-го. Як це можливо, щоб людина без досвіду з таким бек-граунд раптом застрибнула на високе місце? Може, він став відомим патріотом України і порвав з минулим? Вніс внесок у захист від агресії Путіна? Але ніякої публічної інформації про політичні погляди Абрамовського широко не поширювалася”,  – зазначає Бутусов.

З ким насправді дружить Абрамовський і хто його підтримує стало відомо в листопаді 2017-го року. Абрамовський разом з народним депутатом “Блоку Петра Порошенка” Олегом Недавою приїхав в Павлоград, щоб підтримати на суді обвинуваченого в сепаратизмі і участі в терористичній організації “ДНР” Сергія Білогородського – ось фото і відео з процесу, де виник гучний скандал.

Білогородського і його партнера Бобкова СБУ вважає причетними до злочинів на початку війни під Слов’янськом:

Недаву в ЗМІ називали фінансистом скандально відомомого колишнього найближчого соратника Віктора Януковича, екс-нардепа Юрія Іванющенка, якого в ЗМІ прозвали “Юрою Єнакіївським”.

У жовтні 2019 го Арамовского призначили заступником Міністра енергетики та екології.

“І знову постало питання – чому? Ну яке відношення має ця людина до енергетики і екології? Як же Зеленський скаржиться на “кадровий голод” – і дає команду фракції голосувати за взагалі далеку від екології людину? Виходить, лише півроку в Мінрегіонрозвитку при Порошенкові – це було достатньо для Зеленського, щоб поставити Абрамовського в міністерство, у якому свого часу поживився Злочевський. І ось людину, відому в інтернеті насамперед зв’язками з сепаратистами, яка не розкаялася в цьому публічно і не пояснила свої дії на суді по Білогородському, призначили на одне з найбільш коррупціоногенних міністерств! “Нове обличчя”? Ха-ха, звичайно, ні. “Досвідчений управлінець”? Ха-ха, звичайно, ні. Галузевий експерт? Хаха ні. Популярний політик, який посилить Слуг народу напередодні місцевих виборів? Зрозуміло, ні”, – обурюється журналіст.

Бутусов переконаний, що свій вплив в уряді посилять ті, хто насправді завів Абрамовського туди і пролобіював його призначення куди треба.

“Не буду стверджувати, але мені здається, що це призначення обійшлося комусь набагато дорожче, ніж спроба закрити в НАБУ свою кримінальну справу, яку здійснив ще один донецький приятель “Єнакіївського” – Микола Злочевський. Ось тільки в чий кабінет занесли за призначення ноу-нема, близького до депутата БПП, “Єнакіївського” і до сепаратистів? Невже саме так повинен підбирати кадри “простий вчитель”, щоб жити “як президент”? Це в якому донбасівському Кембриджі, такого “незамінного фахівця” знайшли ваші “хед-хантери”, пане президенте, щоб розподіляти ліцензії на нафту, газ, уран, літій, глину, щебінь, ліс, воду? Не для того ж, щоб залишити український ільменіт під контролем Росії? Розкажіть про цього “професіонала”, Володимире Олександровичу – адже ви затвердили Абрамовського, щоб наповнити державний бюджет, а не партійну касу перед місцевими виборами грошима мафії і сепаратистів, правда ж?“,  – резюмував Бутусов.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE