Politerno > Україна і світ > Третьякова заявила про “організований булінг”, вибачилася за “дітей низької якості”, але йти з посади не збираєтья

Третьякова заявила про “організований булінг”, вибачилася за “дітей низької якості”, але йти з посади не збираєтья

  • 26 Червня, 2020
  • 1541 Переглядів
  • 0

Голова парламентського комітету з питань соцполітики і захисту ветеранів Галина Третьякова заявила про “організований булінг” проти себе і зазначила, що не збирається йти з посади.

Про це нардепка зі “Слуги народу” написала на своїй сторінці в Facebook.

“Дякую усім за щирі слова підтримки. Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого булінгу. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з’явилося тільки зараз, і що я мала на увазі у публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І ще буду мати у майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Бо нікуди не збираюсь йти під тиском зовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя І не мала жодної можливості його реалізувати якби не наш Президент та Андрій Єрмак. Бо ходила й пропонувала цей план всім політичним силам”, – написала Третьякова.

Також вона зазначила, що її слова про дітей “низької якості” є невдало підібраними.

“Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Й досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами. Щодо дискримінації. Ми ще навчимось відрізняти дискримінацію у наявних суспільних процесів від розмов. І ми ще навчимось боротись з тими, хто каже про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своіми діями”, – зазначила нардеп.

“Тримаюсь наразі за підтримки родини, Президента, фракції, офісу Президента, друзів, співратників…”, – додала Третьякова.

Нагадаємо, федерація профспілок обурена висловлюваннями голови парламентського комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, нардепки з фракції “Слуга народу” Галини Третьякової і вимагає її відставки. “Кричущим антидосягненням” нардепа, на думку представників профспілок, стала заява про те, що “неякісні” громадяни не достойні гідного життя і соціального захисту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE