Politerno > Україна і світ > Рада за гральний бізнес не братиметься, але розгляне відставку Смолія, яку підтримає близько 80% “слуг народу”

Рада за гральний бізнес не братиметься, але розгляне відставку Смолія, яку підтримає близько 80% “слуг народу”

  • 3 Липня, 2020
  • 876 Переглядів
  • 0

На позачерговому засіданні 3 липня не планується розгляд поправок до законопроєкту про гральний бізнес, а більшість фракції “Слуга народу” підтримує відставку голови Нацбанку Якова Смолія.

“За моїми соціологічними дослідженнями, я не проводив опитування, але десь близько 80% фракції будуть підтримувати, 20% – швидше за все ні. Можливо, думка змінилася з цього приводу після вчорашнього рішення профільного комітету. І сьогодні кожен народний депутат після того, як почує відповіді Смолія на ті претензії, які ми озвучили йому як голові Національного банку, буде визначатися”, – сказав у коментарі журналістам нардеп “Слуги народу” Олександр Качура.  

Нардеп каже, що голосуватиме за відставку Смолія, бо не задоволений “політикою, яка велася”.

У коментарі журналістам нардеп “Слуги народу” Данило Гетманцев розповів, що на позачергове засідання винесуть питання відставки голови НБУ Смолія.

“Вчора ми проаналізували це питання докладніше і відмовилися від такого рішення (розглядати законопроєкт про гральний бізнес на позачерговому засіданні. – ред.) … Можливо, ми обговоримо внесення змін до закону про бюджет в зв’язку з повінню і також деякі, можливо, інші законопроєкти, щодо яких немає дискусії”, – розповів Гетманцев про інші можливі питання, які будуть розглянуті на засіданні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE