Politerno > Україна і світ > Мендель прокоментувала фейки, у тому числі про її “вагітність від Зеленського”. Відео

Мендель прокоментувала фейки, у тому числі про її “вагітність від Зеленського”. Відео

  • 12 Липня, 2020
  • 1353 Переглядів
  • 0

У суботу прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель в мережі Instagram прокоментувала матеріал “24 каналу” про найгучніші фейки року.

Як передає Цензор.НЕТ, у своєму профілі в Instagram вона записала відеозвернення.

“Кожен фейк має своє ім’я. На сайті “24 каналу” вийшла стаття з іменами топфейкотворців року. Читайте, думайте і пам’ятайте: ви – те, що ви споживаєте. Особливо, коли йдеться про інформацію. Поважайте інших і, головне, поважайте себе”, – сказала вона у відеозверненні.

 

Зазначимо, на сайті “24 каналу” 10 липня був опублікований матеріал про найгучніші фейки. Першою в сімці найгучніших фейків року значиться вагітність Мендель нібито від Зеленського.

Авторами цієї інформації названі засновник політичного руху на підтримку п’ятого президента України Петра Порошенка “25%”, журналіст Роман Реведжук, а також колишній народний депутат Геннадій Балашов.

Засновник політичного руху на підтримку Порошенка “25%”, журналіст Роман Реведжук у фейсбуці опублікував пост, в якому припустив вагітність Мендель.

Також про начебто любовну інтрижку між президентом та його прессекретаркою в ютубі розповів і екслідер партії “5.10” Геннадій Балашов. За його словами, чутки про вагітність ширяться урядовим кварталом.

Дивіться відео з ютубу Балашова



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE