Politerno > Україна і світ > Поліція знайшла гроші та зброю з пограбованого авто “Укрпошти”, трьох підозрюваних заарештовано. Фото

Поліція знайшла гроші та зброю з пограбованого авто “Укрпошти”, трьох підозрюваних заарештовано. Фото

  • 11 Липня, 2020
  • 1029 Переглядів
  • 0

Суд взяв під варту на 2 місяці без права застави трьох підозрюваних у пограбуванні автомобіля “Укрпошти”, під час обшуків у них поліцейські знайшли гроші і зброю.

 

Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції.

“Сьогодні, 11 липня, Жовтневий районний суд Полтави задовольнив клопотання слідчого та процесуального керівника прокуратури про обрання трьом підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави”, – йдеться в повідомленні.

Ще одному підозрюваному запобіжний захід також оберуть сьогодні, 11 липня.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що під час невідкладних обшуків у підозрюваних знайдено гроші, вкрадені під час цього зухвалого пограбування, а також пістолет охоронця “Укрпошти”, який прихопили із собою озброєні розбійники.

“Всі вилучені кошти після процедур, передбачених законом, повернуть “Укрпошті”, а згодом їх доставлять адресатам”, – написав Геращенко.

Заступник міністра додав, що затримано чотирьох причетних до цього злочину осіб, зокрема тих, хто безпосередньо здійснював пограбування і одного із спільників бандитів. Тривають пошуки ще одного спільника, співробітника “Укрпошти”, який виконував функцію навідника і підбурювача.

Всім підозрюваним загрожують тривалі терміни ув’язнення за збройне пограбування і замах на вбивство співробітників “Укрпошти”.

Як відомо, 7 липня близько 10-ї години поблизу села Тишки Лубенського району в результаті підриву автомобіля невизначеною вибухівкою, який розвозив кореспонденцію на маршруті Лубни – Лохвиця, зловмисники забрали табельний пістолет охоронця, телефони, сумку з 2,5 млн грн та втекли з місця злочину.

Увечері 10 липня співробітники карного розшуку Нацполіції затримали трьох громадян, які обгрунтовано підозрюються в зухвалому пограбуванні автомобіля “Укрпошти” на Полтавщині.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE