Politerno > Україна і світ > “Слуги народу” та ОПЗЖ хочуть розправи над героями війни. Відео

“Слуги народу” та ОПЗЖ хочуть розправи над героями війни. Відео

  • 22 Липня, 2020
  • 1002 Переглядів
  • 0

Володимир Зеленський пожинає гіркі плоди політики “какая разница” і далі буде тільки гірше особисто для президента.

Про це йдеться у свіжому випуску “Без цензури” з Мариною Данилюк-Ярмолаєвою.

17 липня нардеп від ОПЗЖ Олег Волошин заявив про відсутність у України суверенітету і розповів, що спеціально пропустив урочисте засідання Верховної Ради до тридцятої річниці підписання Декларації про суверенітет. Зробив він це дуже зухвало, а ось коли його облили зеленкою, від зухвалості не залишилося і сліду.

Більш того, Волошин у присутності поліцейських вдарив людину і накинувся на ветерана АТО Олександра Погребиського. Тепер ветерану загрожує до п’яти років за ґратами. При цьому “слуга народу” Євген Шевченко, відомий виступом на російському телебаченні, ще й збирається вимагати компенсацію за зіпсовану краплями зеленки одяг!

Чому проросійські політики поводяться так, ніби вони вже перемогли і стали господарями становища? Чому СБУ не візьметься за Волошина після його заяв про відсутність у України суверенітету? І як задобрювання “олів’єшників” і політика “какой разницы” будуть і далі бити по Володимиру Зеленському?

Як відомо, 21 липня перед початком позачергової сесії парламенту Олега Волошина ветерани війни проти російської агресії облили зеленкою.

Пізніше поліція затримала двох осіб за підозрою в скоєнні протиправних дій щодо народного депутата України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE