Politerno > Україна і світ > Бойовикам ОРДО наказали повністю припинити вогонь – РосЗМІ

Бойовикам ОРДО наказали повністю припинити вогонь – РосЗМІ

  • 26 Липня, 2020
  • 1034 Переглядів
  • 0

Бойовики ОРДО отримали наказ про повне припинення вогню на Донбасі з 27 липня.

Про це повідомило “РИА Новости” з посиланням на донецького ватажка так званої “народної міліції” Дениса Сіненкова.

Контактна група в середу погодила додаткові заходи щодо забезпечення перемир’я на Донбасі. Вони передбачають заборону на наступальні і диверсійні дії, ведення вогню, в тому числі снайперського, розміщення озброєння в населених пунктах, а також дисциплінарну відповідальність за порушення режиму припинення вогню.

Представники ОРДО зазначили, що накази про припинення вогню повинні вступити в дію з 27 липня.

За словами Сіненкова, наказ про повне і безстрокове припинення вогню з 27 липня “доведений у встановленому порядку всім підрозділам і кожному військовослужбовцю під підпис”.

Пряма мова Сіненкова: “По всій лінії зіткнення в кожному підрозділі командирами здійснюється контроль за виконанням досягнутих домовленостей. У разі агресії з боку противника народна міліція, при отриманні відповідного наказу, готова до адекватних дій”.

Нагадаємо, з 27 липня лідерами країн “Нормандської четвірки” має бути підписана угода про повне та всеосяжне припинення вогню на лінії розмежування на Донбасі.

Українські підрозділи ЗСУ зі складу Об’єднаних сил почали підготовку до повного і всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування на Донбасі, яке має розпочатися з 27 липня.

Починаючи з 00:01 27 липня на кожній з українських позицій додатковий контроль за припиненням вогню здійснюватимуть спеціально відряджені українські військовослужбовці.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE