Politerno > Україна і світ > Козаки у Криму забороняють людям купатися на пляжах Форосу і погрожуть нагайками. Відео

Козаки у Криму забороняють людям купатися на пляжах Форосу і погрожуть нагайками. Відео

  • 1 Серпня, 2020
  • 1074 Переглядів
  • 0

Окупаційна влада Криму рекомендувала керівництву санаторію «Форос», пляжі якого охороняють козаки з нагайками, пом’якшувати будь-які проблемні ситуації, щоб не шкодити туристичної привабливості регіону.

Як повідомив ForPost, на території санаторію «Форос» в ході словесної перепалки з туристами один з козаків демонстративно зняв з пояса нагайку, погрожуючи її застосуванням. Конфлікт виник через закритий доступ на пляж.

“Керівництву санаторію “Форос” рекомендовано будь-які питання і складні ситуації вирішувати в рамках переговорів, і намагатися пом’якшувати подібні ситуації, щоб не нашкодити туристичній привабливості”, – повідомили в прес-службі так званому мінкурортів Криму.

Втім, козаки “пом’якшувати” ситуації не збираються. Відчувши владу і безкарність, вони продовжують поводитися з відпочиваючими хамовито і погрожують застосуванням сили. Зокрема, у мережу потрапило свіже відео інцеденту на пляжі в Форосі, на якому видно, як козак дістає нагайку, погрожуючи молодому чоловіку і вибиває з руки жінки телефон на який вона вела зйомку.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE